Jeroen van Wely    Osteopaat D.O.-M.R.O.
Raadhuisplein 2    5683 EB Best    0499 37 55 46    
 
Ervaringen
Wij horen graag over uw ervaring bij Osteopathie van Wely. Wilt u daarvoor ons 'Ervaringen-formulier' invullen? Klik hier.
Hieronder vindt u enkele ervaringen van patiënten
"Beste Jeroen,
Onze dochter is nu 9 weken en ze is eindelijk een tevreden baby. Eigenlijk vanaf het begin vonden we haar erg veel huilen wat vaak overging in krijsen waarna ze niet meer te troosten was. Ze was erg onrustig en had veel last van darmkrampjes. Na drie behandelingen gaat het erg goed en hoeven we niet meer terug te komen. Het is fijn om te zien dat ze nu blij en tevreden is. Bedankt voor je behandelingen.
Marieke"
"Het is al een tijdje geleden dat ik voor de laatste keer bij je ben geweest maar wil je toch nog zeggen dat ik nog steeds klachtenvrij ben. Voorheen kwamen de klachten na andere behandelingen altijd weer terug maar heb nu nog steeds geen klachten met sporten. Misschien gaat het me nu toch lukken om de halve marathon te lopen.
Esther"
"Beste Jeroen,
Bij deze, wilde ik je nog eens bedanken, voor je geweldige behandeling! Het was voor mij heel fijn te ontdekken, na een paar behandelingen, totaal geen pijn meer te hebben.
Groetjes, Yvonne"