Jeroen van Wely    Osteopaat D.O.-M.R.O.
Raadhuisplein 2    5683 EB Best    0499 37 55 46    Even Voorstellen
Jeroen van Wely
Mijn naam is Jeroen van Wely. Ik ben na het behalen van het diploma fysiotherapie aan de hogeschool van Amsterdam in 1995 gaan werken als fysiotherapeut.

In 1996 ben ik de vierjarige opleiding manuele therapie begonnen aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie (S.O.M.T) in Amersfoort. Hiernaast heb ik verschillende bij- en nascholingscursussen gevolgd waaronder de manueeltherapeutische behandeling van baby's en zuigelingen met het KISS-syndroom. In 2001 ben ik de vijfjarige opleiding osteopathie gaan volgen aan de Internationale Academie voor Osteopathie (I.A.O.) in Maarssen. Aansluitend heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de effectiviteit van osteopatische behandeling bij schouderklachten. Na het slagen voor mijn casuïstiek examen, beoordeeld door een Internationale Jury, ben ik in 2007 afgestudeerd.

Inmiddels heb ik de tweejarige opleiding osteopathie bij kinderen afgerond.
Momenteel ben ik bezig met de opleiding methode "de Bakker" en volg ik de opleiding biodynamisch osteopathie.

Vanaf 2007 werk ik volledig als osteopaat en ben ik begin 2010 mijn eigen praktijk voor osteopathie begonnen.


Jeroen van Wely is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en staat geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Het NRO waakt onder andere over de kwaliteit van de osteopaten in Nederland. De osteopaten zijn verplicht jaarlijks bij- en na- scholing te volgen.

Door de registratie bij het NRO, kunnen de patiënten de kosten van een behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen van hun zorgverzekeraar.