Lees wat klanten vertellen over Osteopathie van Wely in Best

9.4

17 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

ik ben zeer tevreden.

mijn klachten zijn voor90% verdwenen.

Aanbevelen?

Ja

04/10/2019

Nelly

10

Goede ervaring! Oorzaak direct gevonden, tweede bezoek waren de klachten al duidelijk minder!

Prettige osteopaat, zeer kundig, vriendelijk en duidelijk.

Aanbevelen?

Ja

08/05/2019

Marcella

7

Kundige en aardige man.

Kundige en aardige man. Goed geholpen.

Aanbevelen?

Ja

22/02/2019

Mieke

10

Goede en duidellijke uitleg en behandeling

Ik heb de behandelingen en gesprekken als prettig ervaren. Veel informatie en uitleg gehad.

Aanbevelen?

Ja

05/02/2019

Mieke

10

Zorgvuldige diagnose stelling en respectvolle aanpak.

Jeroen kijkt verder dan de klacht en bracht mij op het spoor van mijn voedingsgewoontes. Mijn nekklachten hebben toch ook echt te maken met mijn buik, de gevoeligheid voor gluten en melkproducten kende ik al wel, maar door hier nog alerter op te zijn, zijn mijn klachten in combinatie met de behandeling nu weg. Mijn rug is ooit gekraakt door een fysiotherapeute, dat was een slechte ervaring. Jeroen stelt je heel erg op je gemak, vertelt precies wat hij gaat doen en checkt of jij er ook klaar voor bent. Superfijne, respectvolle aanpak.

Aanbevelen?

Ja

13/01/2019

Germa

10

Zeer kundig en goed

Voor de behandeling van darmkrampjes van onze zoon bij Jeroen onder behandeling geweest. Er werd rustig de tijd genomen om een diagnose te stellen en te bekijken wat effectief zou zijn. Jeroen stelde heldere vragen om de klachten duidelijk in kaart te brengen. Daarnaast werd een schatting gemaakt hoeveel behandelingen nodig zouden zijn. Na drie behandelingen al nagenoeg volledig van de klachten af. Ik zou Jeroen zeker aanbevelen wanneer je baby last heeft van darmkrampen!

Aanbevelen?

Ja

10/01/2019

Kim

7

deskundige behandelaar met een toegankelijke benadering

prettige gesprekken, open, eerlijk, duidelijk. steeds wordt verteld hoe wordt behandeld en met welk effect.

Aanbevelen?

Ja

10/01/2019

patricia

10

Duidelijk, rustig en vriendelijk ben ik geholpen door Dhr van Wely.

Na een jarenlange periode te hebben geleefd met hoofdpijn ben ik op een zekere dag naar Osteopaat van Wely gestapt met de vraag of hij mij hieraan kon helpen. Het resultaat is verbluffend. Heb op een hele rustige manier duidelijk uitleg gekregen over voeding, spijsvertering, en ben behandeld dmv massage. Na vier behandelingen hoofdpijn-vrij!! Mijn dank is groot.

Aanbevelen?

Ja

07/01/2019

Annet Latour

8

Behandeling naar tevredenheid

Kon snel terecht. Heb de behandeling als prettig ervaren.

Aanbevelen?

Ja

04/01/2019

Ineke

9

Deskundig, communicatief.

Goed bereikbaar. Nette wachtruimte. Neemt de tijd om aan te horen om welke problemen het gaat. Mogelijke oorzaak en behandeling worden goed besproken. Tijdens de behandeling wordt steeds besproken wat er gaat gebeuren. Behandeling heeft mij in korte tijd goed geholpen.

Aanbevelen?

Ja

04/01/2019

Jan