Lees wat klanten vertellen over Osteopathie van Wely in Best

9.6

26 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6
10

In drie behandelen van de hoofdpijn af

Ruim een half jaar hoofdpijn gehad (long covid). Geen oplossing met diverse pennecilline kuren. Een voorhoofdsonsteking zichtbaar op een MRI. Neuroloog had ook geen oplossing.

Aanbevelen?

Ja

16/09/2023

Pierre

10

Direct resultaat!

Bij het eerste consult werd direct een heldere diagnose gesteld en ook met de behandeling begonnen. Na 3 afspraken waren de klachten grotendeels voorbij. Nu zelf aan de slag met de adviezen van osteopathie van Wely (Jeroen) om het maximale resultaat te behalen en te behouden.

Aanbevelen?

Ja

05/06/2023

Martin

9

Fijne behandeling

Dankzij de behandeling en de bijbehorende oefeningen voor thuis, ben ik in staat geweest om op een goede manier de vierdaagse van Nijmegen 2022, wat gezien de extreme weersomstandigheden uiteindelijk een 3 daagse werd, met goed gevolg heb volbracht.

Aanbevelen?

Ja

26/07/2022

Cor

10

Zeer deskundig!

Mijn ervaring is zeer positief! Jeroen luisterde naar ons verhaal en nam echt de tijd om te luisteren. Jeroen geeft goede tekst en uitleg voordat hij een behandeling gaat doen. Zeker de moeite waard!

Aanbevelen?

Ja

29/04/2022

Lotte

10

Wauw!

Jeroen is een uitstekende osteopaat. Door zijn holistische aanpak weet hij precies waar mijn klachten zitten in het lichaam en de oorzaak van de klachten. Hij neemt rustig de tijd om het verband tussen oorzaak en gevolg uit te leggen i.c.m. leefstijladviezen. Al na een paar behandelingen waren mijn langdurige klachten verdwenen.

Aanbevelen?

Ja

18/05/2021

Dorothy

10

Erg goed geholpen

We zijn drie keer met onze zoon geweest, nu vijf maanden oud. Veel spanning op zijn nekje, nu vrijwel geen klachten meer.

Aanbevelen?

Ja

20/04/2021

Danielle

10

uitmuntend, zeker doen voor je iets anders probeert

Ik stond voor een schouderoperatie. Door de professionele behandeling door osteopaat van Wely heb ik dit kunnen voorkomen. Ik functioneer weer voor 100% en zonder pijn. Absoluut doen voor je een ingreep overweegt! Ton P Lommel

Aanbevelen?

Ja

02/03/2021

Ton

10

'n wondertje

Na pakweg 40 jaar nekklachten waarvan de oorzaak toegeschreven werd aan wat slecht herstelde breuken na een ongeval, bij Jeroen van Wely beland op aanwijzing van huisarts Mulder. Reeds bij de eerste behandeling wist Jeroen de vinger letterlijk en figuurlijk op de zere plek te leggen. Overigens net een ander plekje als steeds door artsen en specialisten werd verondersteld de veroorzaker te zijn. Na 4 behandelingen als een gelukkig mens de praktijk verlaten.

Aanbevelen?

Ja

12/11/2019

Jos

10

zorgvuldige diagnose

Na zorgvuldig onderzoek heeft de heer Van Wely de oorzaak van mijn klachten gevonden. In 5 behandelingen met heldere adviezen, waren de langdurige klachten al verdwenen. Dank!

Aanbevelen?

Ja

21/10/2019

Martin

10

ik ben zeer tevreden.

mijn klachten zijn voor90% verdwenen.

Aanbevelen?

Ja

04/10/2019

Nelly