Lees wat klanten vertellen over Osteopathie van Wely in Best

9.5

21 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5
10

Erg goed geholpen

We zijn drie keer met onze zoon geweest, nu vijf maanden oud. Veel spanning op zijn nekje, nu vrijwel geen klachten meer.

Aanbevelen?

Ja

20/04/2021

Danielle

10

uitmuntend, zeker doen voor je iets anders probeert

Ik stond voor een schouderoperatie. Door de professionele behandeling door osteopaat van Wely heb ik dit kunnen voorkomen. Ik functioneer weer voor 100% en zonder pijn. Absoluut doen voor je een ingreep overweegt! Ton P Lommel

Aanbevelen?

Ja

02/03/2021

Ton

10

'n wondertje

Na pakweg 40 jaar nekklachten waarvan de oorzaak toegeschreven werd aan wat slecht herstelde breuken na een ongeval, bij Jeroen van Wely beland op aanwijzing van huisarts Mulder. Reeds bij de eerste behandeling wist Jeroen de vinger letterlijk en figuurlijk op de zere plek te leggen. Overigens net een ander plekje als steeds door artsen en specialisten werd verondersteld de veroorzaker te zijn. Na 4 behandelingen als een gelukkig mens de praktijk verlaten.

Aanbevelen?

Ja

12/11/2019

Jos

10

zorgvuldige diagnose

Na zorgvuldig onderzoek heeft de heer Van Wely de oorzaak van mijn klachten gevonden. In 5 behandelingen met heldere adviezen, waren de langdurige klachten al verdwenen. Dank!

Aanbevelen?

Ja

21/10/2019

Martin

10

ik ben zeer tevreden.

mijn klachten zijn voor90% verdwenen.

Aanbevelen?

Ja

04/10/2019

Nelly

10

Goede ervaring! Oorzaak direct gevonden, tweede bezoek waren de klachten al duidelijk minder!

Prettige osteopaat, zeer kundig, vriendelijk en duidelijk.

Aanbevelen?

Ja

08/05/2019

Marcella

7

Kundige en aardige man.

Kundige en aardige man. Goed geholpen.

Aanbevelen?

Ja

22/02/2019

Mieke

10

Goede en duidellijke uitleg en behandeling

Ik heb de behandelingen en gesprekken als prettig ervaren. Veel informatie en uitleg gehad.

Aanbevelen?

Ja

05/02/2019

Mieke

10

Zorgvuldige diagnose stelling en respectvolle aanpak.

Jeroen kijkt verder dan de klacht en bracht mij op het spoor van mijn voedingsgewoontes. Mijn nekklachten hebben toch ook echt te maken met mijn buik, de gevoeligheid voor gluten en melkproducten kende ik al wel, maar door hier nog alerter op te zijn, zijn mijn klachten in combinatie met de behandeling nu weg. Mijn rug is ooit gekraakt door een fysiotherapeute, dat was een slechte ervaring. Jeroen stelt je heel erg op je gemak, vertelt precies wat hij gaat doen en checkt of jij er ook klaar voor bent. Superfijne, respectvolle aanpak.

Aanbevelen?

Ja

13/01/2019

Germa

10

Zeer kundig en goed

Voor de behandeling van darmkrampjes van onze zoon bij Jeroen onder behandeling geweest. Er werd rustig de tijd genomen om een diagnose te stellen en te bekijken wat effectief zou zijn. Jeroen stelde heldere vragen om de klachten duidelijk in kaart te brengen. Daarnaast werd een schatting gemaakt hoeveel behandelingen nodig zouden zijn. Na drie behandelingen al nagenoeg volledig van de klachten af. Ik zou Jeroen zeker aanbevelen wanneer je baby last heeft van darmkrampen!

Aanbevelen?

Ja

10/01/2019

Kim