Lees wat klanten vertellen over Osteopathie van Wely in Best

9.7

35 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.7
10

Super behandeling met resultaat

Ik wist niet dat osteopathie zo doeltreffend kon zijn Na een paar behandelingen van al mijn rugpijn af Bedankt osteopaat van Wely

Aanbevelen?

Ja

14/03/2024

Jacqueline

10

eindelijk van mijn hoofdpijn af!

Een professionele, zachtaardige behandeling, met 100% resultaat door osteopaat van Wely. Perfect en nogmaals dank.

Aanbevelen?

Ja

14/03/2024

Ton

10

Snelle verbetering en goed advies

Baby van 2 maanden oud ivm voorkeurshouding. Na 2 behandelingen al verbetering gemerkt. Ook uitgebreide goede advies voor thuis.

Aanbevelen?

Ja

18/02/2024

M.

10

Zorg met zin!

Bedankt voor de goede zorg. Onze zoon van 4 maanden had last van maagklachten, overbewegelijkheid waarna ook niet in slaap willen vallen. Hiervoor maar 3 keer geweest, waar onze zoon heel ontspannen geholpen werd en wij als ouders veel fijne informatie kregen over de mogelijke oorzaak en ook ideeën over wat we zelf praktisch misschien eens anders kunnen doen om nog meer resultaat te boeken. Niks geen medicatie en of adviezen die bij het vuil konden. Al met al direct merkbaar effecten. Zo zo fijn. Onze jongen is meer ontspannen, wij meer rust en zelfverzekerheid in wat we doen, met als resultaat dat er ook werd voorgesteld om de behandeling nu af te sluiten. Mochten we nog vragen hebben konden we altijd contact opnemen. Dit is zorg zoals we het gewenst hadden. Groetjes!!

Aanbevelen?

Ja

23/01/2024

Rachel

9

Deskundig rustig vertrouwen

Zeer deskundig . Prima behandeling en het helpt. Na 2behandelingen al resultaat

Aanbevelen?

Ja

13/01/2024

Vissenberg Erica

10

Ik ben heel tevreden over aanpak en de behandelingen.

-Prettig en duidelijk in communicatie. -Ik heb heldere informatie gekregen m.b.t mijn klachten . -Goede voedingsadviezen om klachten aan te pakken. -De behandeling heeft zeer goed resultaat opgeleverd .

Aanbevelen?

Ja

28/12/2023

Gerry

10

Vakkundig en betrokken.

Mijn ervaring is dat de hr van Wely naast vakkundig en betrokken ook uitermate toegankelijk en flexibel is.

Aanbevelen?

Ja

21/12/2023

Martien

10

Zeer tevreden over de behandeling en de adviezen.

Ik ben naar de heer Jeroen van Wely gegaan met rugklachten. In 4 behandelingen en door goede adviezen zijn de klachten weggenomen. De heer van Wely is een plezierige behandelaar, die helder uitlegt wat de behandeling steeds inhoudt. Mocht ik weer klachten krijgen, dan ga ik zeker weer naar hem terug!

Aanbevelen?

Ja

21/12/2023

Theo

10

Fijne man die passie heeft voor zijn werk

Met relatief weinig behandelingen ben ik van mijarenlange rugpijn afgekomen. Ik vind het mooi hoe hij een sessie indeelt. Hij behandelt, geeft oefeningen mee en gaat met mij het gesprek aan over lifestyle.

Aanbevelen?

Ja

31/10/2023

Gamze

10

In drie behandelen van de hoofdpijn af

Ruim een half jaar hoofdpijn gehad (long covid). Geen oplossing met diverse pennecilline kuren. Een voorhoofdsonsteking zichtbaar op een MRI. Neuroloog had ook geen oplossing.

Aanbevelen?

Ja

16/09/2023

Pierre