Lees wat klanten vertellen over Osteopathie van Wely in Best

9.5

14 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5
10

Goede en duidellijke uitleg en behandeling

Ik heb de behandelingen en gesprekken als prettig ervaren. Veel informatie en uitleg gehad.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

05/02/2019

Mieke

10

Zorgvuldige diagnose stelling en respectvolle aanpak.

Jeroen kijkt verder dan de klacht en bracht mij op het spoor van mijn voedingsgewoontes. Mijn nekklachten hebben toch ook echt te maken met mijn buik, de gevoeligheid voor gluten en melkproducten kende ik al wel, maar door hier nog alerter op te zijn, zijn mijn klachten in combinatie met de behandeling nu weg. Mijn rug is ooit gekraakt door een fysiotherapeute, dat was een slechte ervaring. Jeroen stelt je heel erg op je gemak, vertelt precies wat hij gaat doen en checkt of jij er ook klaar voor bent. Superfijne, respectvolle aanpak.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

13/01/2019

Germa

10

Zeer kundig en goed

Voor de behandeling van darmkrampjes van onze zoon bij Jeroen onder behandeling geweest. Er werd rustig de tijd genomen om een diagnose te stellen en te bekijken wat effectief zou zijn. Jeroen stelde heldere vragen om de klachten duidelijk in kaart te brengen. Daarnaast werd een schatting gemaakt hoeveel behandelingen nodig zouden zijn. Na drie behandelingen al nagenoeg volledig van de klachten af. Ik zou Jeroen zeker aanbevelen wanneer je baby last heeft van darmkrampen!

Zou u ons aanbevelen?

Ja

10/01/2019

Kim

7

deskundige behandelaar met een toegankelijke benadering

prettige gesprekken, open, eerlijk, duidelijk. steeds wordt verteld hoe wordt behandeld en met welk effect.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

10/01/2019

patricia

10

Duidelijk, rustig en vriendelijk ben ik geholpen door Dhr van Wely.

Na een jarenlange periode te hebben geleefd met hoofdpijn ben ik op een zekere dag naar Osteopaat van Wely gestapt met de vraag of hij mij hieraan kon helpen. Het resultaat is verbluffend. Heb op een hele rustige manier duidelijk uitleg gekregen over voeding, spijsvertering, en ben behandeld dmv massage. Na vier behandelingen hoofdpijn-vrij!! Mijn dank is groot.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

07/01/2019

Annet Latour

8

Behandeling naar tevredenheid

Kon snel terecht. Heb de behandeling als prettig ervaren.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

04/01/2019

Ineke

9

Deskundig, communicatief.

Goed bereikbaar. Nette wachtruimte. Neemt de tijd om aan te horen om welke problemen het gaat. Mogelijke oorzaak en behandeling worden goed besproken. Tijdens de behandeling wordt steeds besproken wat er gaat gebeuren. Behandeling heeft mij in korte tijd goed geholpen.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

04/01/2019

Jan

10

Zeer kundig

Neemt de tijd en geeft naast de behandeling ook bruikbare tips die helpen dat de klacht niet terug komt.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

22/12/2018

Marianne

10

Perfecte behandeling met perfect resultaat

Prima uitleg en advies mee naar huis. Pijnloos verder heerlijk!

Zou u ons aanbevelen?

Ja

22/12/2018

Jacqueline

10

Ben zeer tevreden!!

Ben een paar jaar geleden in de praktijk terecht gekomen na eerst andere alrernatieven te hebben geprobeerd. Was na de eerste behandeling al meteen een heel stuk van mijn klachten kwijt en uiteindelijk van mijn klachten af in korte tijd. Als het weer eens opspeelt kan ik snel weer terecht. Goede bejegening, duidelijke informatie en advies

Zou u ons aanbevelen?

Ja

21/12/2018

Wilma