Neem contact op met Osteopathie van Wely in Best

Zoekt u een betrouwbare osteopaat in de omgeving van Best of wilt u meer weten over Osteopathie van Wely? Maak dan een afspraak met onze osteopaat. U kunt ons telefonisch bereiken via 0499 - 37 55 46 of per e-mail via info@osteopathievanwely.nl. Het is mogelijk dat ik niet direct de telefoon kan opnemen tijdens een behandeling. U kunt gewoon de voicemail inspreken met uw naam en telefoonnummer. Osteopathie van Wely neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Maak kennis met Osteopathie d.m.v. een kosteloos inloopspreekuur

Het gratis inloopspreekuur is bedoeld om de drempel te verlagen voor mensen met klachten die zijn uitbehandeld bij andere disciplines.Tijdens dit inloopspreekuur wordt er niet behandeld, maar proberen we te achterhalen of osteopathie kan helpen uw klachten te verminderen.

Iedere eerste dinsdag van de maand is er een vrijblijvend gratis Inloopspreekuur. U bent welkom van 18:00 tot 19:30 uur in de praktijk van Osteopathie van Wely.

Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. U kunt zonder verplichtingen even binnenlopen.

U kunt even kennismaken met mij en we kunnen onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wat osteopathie kan betekenen voor uw klachten.

 

Het eerstvolgend inloopspreekuur is op dinsdag 5 maart  van 18:00 tot 19:30 uur. Hopelijk zie ik u dan.

 

Contactgegevens

Osteopathie van Wely

Adres

Raadhuisplein 2
5683 EB Best

Telefoon

0499 - 37 55 46

E-mail

info@osteopathievanwely.nl

Klachtenregeling

KVK 17269366

Stel uw vraag

*Verplicht