Neem contact op met Osteopathie van Wely in Best

Zoekt u een betrouwbare osteopaat in de omgeving van Best of wilt u meer weten over Osteopathie van Wely? Maak dan een afspraak met onze osteopaat. U kunt ons telefonisch bereiken via 0499 - 37 55 46 of per e-mail via info@osteopathievanwely.nl. Het is mogelijk dat ik niet direct de telefoon kan opnemen tijdens een behandeling. U kunt gewoon de voicemail inspreken met uw naam en telefoonnummer. Osteopathie van Wely neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Maak kennis met Osteopathie

Het gratis inloopspreekuur is bedoeld om de drempel te verlagen voor mensen met klachten die zijn uitbehandeld bij andere disciplines.Tijdens dit inloopspreekuur wordt er niet behandeld, maar proberen we te achterhalen of osteopathie kan helpen uw klachten te verminderen.

Iedere eerste dinsdag van de maand is er een gratis Inloopspreekuur. U bent welkom van 18:00 tot 19:30 uur in de praktijk van Osteopathie van Wely.

 

Het eerstvolgend inloopspreekuur is op dinsdag 6 juni 2023 van 18:00 tot 19:30 uur.

Contactgegevens

Osteopathie van Wely

Adres

Raadhuisplein 2
5683 EB Best

Telefoon

0499 - 37 55 46

E-mail

info@osteopathievanwely.nl

Klachtenregeling

KVK 17269366

Stel uw vraag

*Verplicht

We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan. *