Neem contact op met Osteopathie van Wely in Best

Zoekt u een betrouwbare osteopaat in de omgeving van Best of wilt u meer weten over Osteopathie van Wely? Maak dan een afspraak met onze osteopaat. U kunt ons telefonisch bereiken via 0499 - 37 55 46 of per e-mail via info@osteopathievanwely.nl. Het is mogelijk dat ik niet direct de telefoon kan opnemen tijdens een behandeling. U kunt gewoon de voicemail inspreken met uw naam en telefoonnummer. Osteopathie van Wely neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Osteopathie van Wely

Adres

Raadhuisplein 2
5683 EB Best

Telefoon

0499 - 37 55 46

E-mail

info@osteopathievanwely.nl

Klachtenregeling

KVK 17269366

Voor de eerste afspraak

Bij het maken van een afspraak dient u een vragenlijst in te vullen vóórdat de eerste afspraak plaatsvindt. Het formulier verstuurt u online. Deze informatie geeft mij een beeld van de klachten. Onze afspraak zal hierdoor efficiënter verlopen.

Iedere eerste dinsdag van de maand is er een gratis Inloopspreekuur. U bent welkom van 18:00 tot 19:30 uur in de praktijk van Osteopathie van Wely.

Stel uw vraag

*Verplicht

We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan. *