De tarieven van uw osteopaat in Best

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Osteopathie wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket. De vergoeding heeft dus geen invloed op het bedrag van het wettelijke eigen risico. Het is raadzaam bij uw eigen verzekeraar navraag te doen. De vergoeding van een behandeling verschilt namelijk per zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van de polis die u heeft afgesloten. Klik hieronder voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Overzicht vergoedingen osteopathie

Wat kost een behandeling?

Een behandeling bij Osteopathie van Wely kost € 89,00. Het eerste onderzoek duurt ongeveer 1 uur. Bij een vervolgbehandeling kan de osteopaat kiezen voor een korte behandelduur tot 30 minuten. Over het algemeen duurt een vervolgbehandeling 45 minuten. De kosten voor een behandeling van 30 minuten bedragen € 65,00.

Is een verwijzing door uw huisarts noodzakelijk?

U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig voor een osteopaat. Osteopathie van Wely is direct toegankelijk voor iedereen. Wij werken nauw samen met (huis)artsen en specialisten binnen de gezondheidszorg. Indien nodig wordt er ook een rapportage gestuurd aan uw huisarts.

Maak een afspraak

Bent u verhinderd?

Mocht het niet mogelijk zijn om een afspraak na te komen, laat dit dan zo snel mogelijk weten. Osteopathie van Wely is genoodzaakt om de geplande behandeling in rekening te brengen als wij dit niet uiterlijk 24 uur van tevoren weten.

Nederlands Register voor Osteopathie

Osteopathie van Wely is aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Dit is een voorwaarde van de zorgverzekeraars om voor vergoeding van de kosten van een behandeling in aanmerking te komen. Osteopathie van Wely voldoet aan alle eisen die de zorgverzekeraars stellen.